Status Di Setiap Hari ?
jALAN-JALAN ^_^

Sabtu, 10 Disember 2011

Freebies

Hai..harini ain bermurah hati nak bagi freebies welcome note yang comel2 sekali macam korang2 sume..hehe..jangan kembang plk..ini adalah freebies pertama ain..harap2 korang suka la ek..kalau nak ambik gtau tau..kalau x de kotak komen kat bawah ni..g kt shout box pon boleh..kalau ada kotak komen x pe la..and..korang kne credit atas nama ain tau..

            Actually..ain buat sendiri freebies welcome note ni..tapi doodle tu ain ambik dari Hafizzi Aziz..and ain edit la jadi welcome note picture..^^ harap korang suka la ek...






                                                                http://1.bp.blogspot.com/-ZxOd84ZdG6Y/TuRCJSGuPeI/AAAAAAAAA2Y/pBEZXnXykrQ/s1600/welcome+note+silver.png













ini saje yang dapat ain buat..harap suka la ek..kalau nk ambik just copy code2 kt bawah pic yang korang suka tu tau..ingat kalau dah ambik jangan lupa gtau and jngn lupa credit..penat...ain buat..ok..kalau nk tuto cara2 masukkan welcome note ni klik SINI dan SINI
                                                                       

Tiada ulasan:

Catat Ulasan